Míříme do skupiny EHS, chceme posílit lidský a férový realitní servis v Česku i ve světě

zprostedkovatel
Ing. Vladimír Zuzák
10.8.2021
zprostedkovatel Sdílet na Facebooku
To, v čem chceme být v Maximě dobří, je vlastně jednoduché. Dělat realitní servis férově, otevřeně a pořádně. Pracujeme na tom už 23 let. Za tu dobu se nám podařilo pomoci přes 57 000 klientů a z reakcí našich klientů víme, že to děláme správně.

Náš úspěch stojí především na dobře vybraných lidech, kteří svou práci v realitách považují za osobní poslání a chtějí ji za všech podmínek dělat nejlépe, jak to jen jde. Zatímco v běžné realitce vás často od A do Z obslouží jeden člověk, u nás se při práci na jedné zakázce vystřídá až deset specialistů. Každý dokonale rozumí své části práce a každému záleží na tom, aby ji udělal skvěle.

Nyní budeme mít šanci se s tímto přístupem připojit k dalším realitním službám, kterým na kvalitě a férovém přístupu skutečně záleží. Stáváme se totiž součástí skupiny European Housing Services, sdružující lidi a firmy se stejným cílem – bojovat za dostupnější bydlení a otevřený realitní trh. A to nejen v Česku, ale i v Evropě.

Abychom měli vždy odpověď na výzvy, které trh s bydlením přinese

V European Housing Services (EHS) se totiž spojí hned několik projektů, které přinesly svým přístupem na český realitní trh revoluci. Kromě Maximy tu jsou Bezrealitky, které umožnily poprvé propojovat ve velkém majitele přímo se zájemci o bydlení a jsou dodnes nejjednodušší cestou, jak prodat, koupit nebo pronajmout nemovitost ve chvíli, kdy si na to troufnete sami.

Český nemovitostní trust zase dokáže financovat nákupy nemovitostí, zvýšit jejich hodnotu a následně jim s naší pomocí dávat nový život. Což je úžasné – hlavně ve chvíli, kdy je bytů nedostatek a zároveň jich hodně leží ladem. A všechny majitele bytů, kteří chtějí pronajímat bydlení bez starostí a s jistotou garantovaného nájmu, obslouží služba Tvůj Správce.

Naše společná mise bude jednoduchá – spojit to, co každý z nás umí, dát hlavy dohromady a umět se v rámci integrované realitní služby postavit výzvám, kterým trh s bydlením v současné době čelí. Protože ty se bez výjimky týkají každého z nás.

I nadále budeme partner pro každou situaci

Vnímáme například, jak se po celém světě zhoršuje dostupnost bydlení. Ze základní lidské potřeby mít střechu nad hlavou se pro spoustu lidí stává něco nedosažitelného a komplikovaného. A my se teď pokusíme tyto dopady zmírnit. Třeba právě schopností rychle proměnit neobyvatelnou nemovitost, kterou vykoupíme za férové peníze, na nový domov. V rámci naší spolupráce v EHS máme prodáno již několik desítek nově zrekonstruovaných domů a bytů. Působíme v rámci celé České republiky a dále rychle rosteme.

Uvědomujeme si, že stále komplikovanější hledání vhodného bydlení pro běžného člověka znamená jediné: najít si partnera, kterému budou věřit a který je všemi nástrahami spojenými s pořízením nového bydlení nebo naopak jeho prodejem provede. V Maximě jsme na to připraveni lépe než kdy jindy. I díky dalším členům ve skupině EHS, se kterými budeme moci vzájemně sdílet své zkušenosti. Ať se na nás obrátíte s jakoukoli potřebou, vždy budeme mít odpověď.

Protože naši zákazníci, jejich spokojenost a jednodušší život, je pro nás všechno. Právě pro ně chceme z hledání nového domova nebo prodeje nemovitosti udělat příjemný a důstojný zážitek. A děkujeme jim, že nám v tom už tolik let dávají důvěru.

 

Zdroje:

www.seznamzpravy.cz

www.europeanhousingservices.com

Obsah

Chci prodat nemovitost

  • prodáte 2x rychleji než jinde
  • navýšíte prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi zaplatí kupující
zprostedkovatel

Ing. Vladimír Zuzák

Vladimír Zuzák je majitelem a ředitelem realitní kanceláře MAXIMA REALITY, která působí na pražském realitním trhu 26 let. Zuzák je všestranným znalcem realitního trhu. Zkušenosti v oblasti financí a realit sbíral například v ING a Hypocentru Modré Pyramidy. Po dobu 10 let zastával pozici obchodního ředitele ve FINEP HOLDING Group. Zuzák kritizuje nedostatečnou regulaci realitního byznysu, prosazuje vyšší standardy ochrany prodávajících i kupujících. Je autorem řady poradenských článků o realitním trhu na Peníze.cz, má profil na Linkedin.
  • prodáte 2x rychleji
  • můžeme navýšit prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi platí kupující

Chci prodat nemovitost

dum
  • odhad zpracujeme vždy zdarma
  • zjistíme aktuální tržní cenu v dané lokalitě
  • realitní specialista vám volá obratem

Chci odhad tržní ceny

odhad
Cookie popup